To Hormon_Manyer: Köszi!ocskaymarci::2009-01-04 1:29
Szia Laci!
Köszönöm a kedves szavakat! Ma van a szünetünk utolsó napja és megpróbálom kihasználni ezt Trek-szempontból is. (: Most a szünetben látogattam a TN-t is, igaz, csak miattad, de azért nem bántam meg.
Tudod, nem iagzán értek az itt folyó dolgokhoz, nem biztos, hogy egyformán tudnám értékelni az itteni dolgokat. A másik az, hogy nem is nagyon van mit feltöltenem, például ez a kép sem kifejezetten természetfotói téma, de elfér itt is. Szóval nem vagyok túl aktív, ennek következménye, hogy egyáltalán ne vagyok felkapott. (: A TE-ön ellenben nagyon sok ismerősöm van, akivel tartósnak mondható a "kapcsolatom", így ott nagyon le vagyok kötve. Viszont ott se nagyon érem magam utol.. Mostanában arra a rendszerre álltam rá, hogy minden vasárnap este teszek fel oda képet. Mert rengeteg képem van, csak adni is szeretnék, nem csak kapni.. Ha érted mire gondolok.. (:
Ha nagyon szeretnél írni valamelyik képemre, akkor talán találsz még valamit a TL-en is vagy ott a TE! ((:
Üdv,
Marci (:
Romania
Title: Autumnal waterfall II.Panasonic Lumix DMC-LZ3
Autumnal waterfall II. (6)
ocskaymarci Silver Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Silver Note Writer [C: 37 W: 13 N: 24] (134)
[Only registered members may post.] [Flat View] [Translate]
ThreadUsername Date
To Hormon_Manyer: Köszi! ocskaymarci Silver Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Silver Note Writer [C: 37 W: 13 N: 24] (134)::2009-01-04 01:29