To horia: Multumesc!snowfalken::2007-12-25 2:43
Salut Horia,

Iti multumesc mult pentru urarile si cuvintele frumoase pe care mi le-ai trimis! Ma bucur sa primesc vesti de la tine chiar si in conditiile in care n-am mai fost activ pe TN de ceva vreme. Nu am nici o justificare pentru toata perioada asta de absenta, exceptand poate doar o parte din ea in care o serie de probleme mi-au rapit tot timpul liber. Prietena mea a avut un accident rutier pe la jumatatea lui noiembrie si s-a lovit destul de rau la cap. Mi-am petrecut timpul liber cu ea, fie la spital, fie acasa. Acum este mai bine si chiar am iesit afara de vreo saptamana. Sper ca in zilele astea libere sa apuc sa fotografiez ceva si sa postez, chiar daca va fi o fotografie mai veche.
In ceea ce priveste peisajele de munte ... am mai postat cate ceva pe TE, unde am fost ceva mai activ in ultima vreme. Uite aici un link daca te intereseaza:

Link

Nu imi ramane decat sa iti multumesc inca o data pentru urari si sa iti urez la randul meu sa ai parte de un Craciun Fericit si binecuvantat alaturi de familia ta si de prieteni iar noul an sa iti aduca bucurii si impliniri pe toate planurile. Sper sa ne vedem cat de curand pe TN!

Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Eddie
Romania
Title: My Favorite TreeCanon EOS 30 D
My Favorite Tree (48)
snowfalken Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 419 W: 27 N: 497] (1788)
[Only registered members may post.] [Flat View] [Translate]
ThreadUsername Date
To horia: Multumesc! snowfalken Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 419 W: 27 N: 497] (1788)::2007-12-25 02:43